DOLMEN GJEOTEKNIKA: Pakete e dedikuar per projektimin gjeoteknik

Permbledhje modulesh qe i dedikohen analizes se veprave ne kontakt me terrenin. Programet kane nje rreze aksioni qe fillon nga studimi i mureve, themeleve siperfaqesore, shtyllave deri te analiza e stabilitetit te shpateve ne terrenet e lirshme.
Programi kompletohet me pjesen me gjeologjike e dedikuar ne karakterizimin e terrenit dhe shkembinjve, ne analizen e stabilitetit te fronteve ne shkembinj dhe ne analizen e renies se masave pergjate nje shpati. Ne pakete perfshihet dhe IS PDM, modul i dedikuar per redaktimin e planit te mirembajtjes te strukturave sic parashikohet nga NTC2008(Normat Teknike te Ndertimit).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CDM DOLMEN e omnia IS srl - P. IVA 06965140012 - Via Drovetti 9F, 10138 Torino ITALY

Tel.: +39 011 4470755 - Fax: +39 011 4348458 - mail: dolmen@cdmdolmen.it

Na ndiq ne:

Guarda i nostri video su YouTube