- -

 

 

 

 

 

 

DOLMEN CELIK: Pakete e dedikuar analizes se strukturave prej celiku

Moduli specifik elementet prej celiku (DW5), komunikon ne menyre interaktive me modulet e analizes statike (DW1A-DW1B) dhe analizes dinamike (DW6) per te verifikuar shufrat prej celiku dhe verifikim/projektimin e nyjeve. Skedat e projekteve jane te riperpunueshme ne CAD, Dolmen Plan (DW4), ose te eksportueshem ne .dxf.
IS Plinti e kompleton paketen dhe na lejon te analizojme themelet siperfaqesore.
I perfshire ne pakete eshte dhe IS PDM modul i dedikuar ne redaktimin e planit te mirembatjes se struktures sic eshte parashikuar nga NTC 2008(Normat Teknike te Ndertimit).

 

SKELAT: Analize strukturale te skelave prej celiku

DOLMEN eshte zgjedhur per analize strukturale te skelave nga PON CAD, program grafik per projektimin profesional te cdo tipologjie skelash ne 3D, e cila gjeneron direkt modelin struktural ne DOLMEN.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CDM DOLMEN e omnia IS srl - P. IVA 06965140012 - Via Drovetti 9F, 10138 Torino ITALY

Tel.: +39 011 4470755 - Fax: +39 011 4348458 - mail: dolmen@cdmdolmen.it

Na ndiq ne:

Guarda i nostri video su YouTube