PROGRAM ANALIZE STRUKTURALE, GJEOTEKNIKE DHE

REZISTENCE NDAJ ZJARRIT

Progetti eseguiti con DOLMEN  
 

Risite
ne plan te pare

Versioni i ri DOLMEN 15 me risi te panumerta: pllakat e lehtesuara, Eurokodet ne IS MC, tokat e perforcuara ne IS GP, kinematizmat lokale per muraturat,...

ME SHUME INFORMACIONE

KERKO DEMO
e DEMO on line

Programe falas:
IS Mensola
: analizo krahun, gjeometrine dhe peshat
Punzonamento: verifikon perkuljen e pllakave sipas EK2

 

KERKO DVD DEMO

                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CDM DOLMEN e omnia IS srl - P. IVA 06965140012 - Via Drovetti 9F, 10138 Torino ITALY

Tel.: +39 011 4470755 - Fax: +39 011 4348458 - mail: dolmen@cdmdolmen.it

Na ndiq ne:

Guarda i nostri video su YouTube