DOLMEN ZJARRI

     

IS CI
IS CarInc

Single Image

IS FT
IS FuocTab

Single Image

Falas me IS Fuoco!

Falas me IS Fuoco!

 

 

 

 

 

DOLMEN ZJARRI: Pakete e dedikuar analizes se strukturave nen veprimin e zjarrit

IS FUOCO ve ne plan te pare harten termike te seksionit, te cdo forme, sipas metodes se ekuilibrit ne limit, dhe e verifikon ne efektin e perkuljes se devijuar. Analiza e stresit (DW1A-DW1B), traret e vazhduar (DW14) dhe IS TRAVECAP (IS TP) eksportojne seksione dhe forca vepruese ne IS FUOCO.
Aplikacioni IS CarInc zhvillon analizen e peshes se djegies ndersa IS FuocTab e analizon duke perdorur metoden e parashikuar ne Eurokodin 2. Ne pakete perfshihet dhe IS PDM, modul i dedikuar per redaktimin e planit te mirembajtjes te strukturave sic parashikohet nga NTC 2008 (Normat Teknike te Ndertimit).

 

 

 

 

 

 

CDM DOLMEN e omnia IS srl - P. IVA 06965140012 - Via Drovetti 9F, 10138 Torino ITALY

Tel.: +39 011 4470755 - Fax: +39 011 4348458 - mail: dolmen@cdmdolmen.it

Na ndiq ne:

Guarda i nostri video su YouTube