DOLMEN MURATURA

     

DOLMEN
MURATURA

 

 

 

 

 

DOLMEN MURATURA: Pakete e dedikuar per analizen e mureve mbajtes

 

Per te ofruar strumentet per analizen e kesaj tipologjie strukturale, DOLMEN ka zgjedhur modelimin sipas kornizes ekuivalente, per thjeshtesine e dukshme te perdorimit por edhe per lehtesine e leximit dhe interpretimit inxhinieristik te rezultateve.
Programi vepron duke gjeneruar automatikisht nje kornize ekuivalente mbi basen e pershkrimeve nga perdoruesi: kjo kornize krijohet ne panelin CAD 3D STRUTTURA, ku eshte e mundur te analizosh elementet e fundshem edhe te strukturave qe perbehen nga disa materiale.
Programi parashikon aplikimin e perforcimeve ne materiale te perbera ose ne rrjete te elektrosalduara dhe na furnizon me te gjitha informacionet e dobishme per nje zgjedhje projektuese te arsyetuar nga tipologjia e nderhyrjes.
Moduli kryen analizen statike jo lineare (pushover) per studimin e mekanizmit te pergjigjes sizmike globale te nderteses.
Ne pakete perfshihet dhe IS PDM, modul i dedikuar per redaktimin e planit te mirembajtjes te strukturave sic parashikohet nga NTC 2008 (Normat Teknike te Ndertimit).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CDM DOLMEN e omnia IS srl - P. IVA 06965140012 - Via Drovetti 9F, 10138 Torino ITALY

Tel.: +39 011 4470755 - Fax: +39 011 4348458 - mail: dolmen@cdmdolmen.it

Na ndiq ne:

Guarda i nostri video su YouTube