DOLMEN BETON I PARANDEUR

     

 

 

 

 

 

DOLMEN Beton i Paranderur: Pakete e dedikuar analizes se veprave ne B.A.P.

IS TraveCAP na lejon analizen e trareve isostatike te perbere nga betoni i paranderur pjeserisht ose totalisht, pavaresisht nga hedhja ne situ.
IS Mensola i dedikohet analizes se kraheve te ngushta, teke ose dopie, sipas ek 2. Ne pakete perfshihet dhe IS PDM, modul i dedikuar per redaktimin e planit te mirembajtjes te strukturave sic parashikohet nga NTC2008(Normat Teknike te Ndertimit).

 

 

 

Programe te nderthurura:

IS Plinti kompleton paketen me analizen e themeleve siperfaqesore dhe konsideron e verifikon prezencen e bazamenteve parafabrikat, sipas normes CNR 10025/84.

 

 

 

 

 

 

 

 

CDM DOLMEN e omnia IS srl - P. IVA 06965140012 - Via Drovetti 9F, 10138 Torino ITALY

Tel.: +39 011 4470755 - Fax: +39 011 4348458 - mail: dolmen@cdmdolmen.it

Na ndiq ne:

Guarda i nostri video su YouTube