Dolmen plan - DW4

     

Single Image

 

     

Dolmen Plan eshte Cad bidimensional i DOLMEN.
Eshte strumenti me ane te cilit mund te kryhen operacione te thjeshta te menaxhimit te vizatimeve ekzekutive te prodhuara ne precedence, me te cilet te krijosh (automatikisht ose manualisht) nje projekt dhe ta printosh, por edhe te modifikosh ose integrosh, te shtosh elemente te vecante ndertues, te kompletosh nje zdrukthtari plani etj.

 

Me kete strument te dobishem, perdoruesi mund te personalizoje ekzekutivet e realizuar pa nevojen e nje CAD te jashtem. Impostimi i stileve grafike, ne fakt, mund te zgjerohet deri tek te gjithe ekzekutivet e prodhuar nga programi ne menyre qe te krijoje nje pune finale uniforme.

 

Fale prezences se nje entiteti specifik armimi, Dolmen Plan na lejon gjenerimin automatik te perllogaritjeve metrike, te llojeve te hekurave dhe te modifikimit direkt te barave.
Prezenca e llogaritjes makro lejon perdorimin e Dolmen Plan per te krijuar projekte te vogla, si shkallet ose trare soletash, dhe te perfitosh direkt vizatimin; mundesia per te kryer modifikime te tjera si operacionet me te shpeshta dhe perseritese perfaqesojne ne nje funksion te vetem ekzekutimin e ketyre komandave.

Ne rastin e seksioneve me komplekse eshte e mundur ti kalojme informacionet modulit "Sezione utente", qe do analizoje te gjitha karakteristikat me te rendesishme deri ne verifikimin e metejshem. Ne kete menyre mund te trajtohen seksionet prej betoni, celiku, alumini etj.

Single Image
 

 

 

Single Image 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CDM DOLMEN e omnia IS srl - P. IVA 06965140012 - Via Drovetti 9F, 10138 Torino ITALY

Tel.: +39 011 4470755 - Fax: +39 011 4348458 - mail: dolmen@cdmdolmen.it

Na ndiq ne:

Guarda i nostri video su YouTube