PROGRAME FALAS

 

 

IS Mensola:

Program i dedikuar analizes se kraheve sipas EK2, version i Uni EN 1992-1-1:2005. Eshte e mundur te percaktosh ne kohe reale tipologjine e krahut (tek ose dopio), gjeometrine dhe peshat. Programi kryen verifikimet e nevojshme per cdo kopie aksionesh dhe i dergon te vizatimi kryesor. Programi eshte i furnizuar me nje vizualizues 3D per nje verifikim viziv te pozicionimit te armaturave. Info te tjera...

 

  DEMO IS Mensola
 

Punzonamento:

Kryen verifikimin e perkuljes se pllakave sipas udhezimeve te Eurokodit 2 ne kapitullin 6.4. Aksionet mund te marrin vlera karakteristike ose vlera te gjendjes se fundit te projektit (U.L.S); programi ben llogaritjet e armatures se nevojshme.
Ne rast se eshte e domosdoshme te vendosen armatura rezistente ndaj prerjeve, atehere programi propozon pozicionimin e gozhdave qepese. Info te tjera...

 

  DEMO Punzonamento

 

 

Richiesta password IS Mensola e Punzonamento

Kerko password IS Mensola e Punzonamento

 

 

 

 

 

 

 

CDM DOLMEN e omnia IS srl - P. IVA 06965140012 - Via Drovetti 9F, 10138 Torino ITALY

Tel.: +39 011 4470755 - Fax: +39 011 4348458 - mail: dolmen@cdmdolmen.it

Na ndiq ne:

Guarda i nostri video su YouTube