PANAIRE 2015

Restructura - Torino, 26 - 29 nëntor

Restructura: Rikualifikimi. Rekuperimi. Ristrukturimi. Këto janë temat qendrore ku bazohet panairi i ri i Restructura: zgjidhje për të rikuperuar ndërtesat ekzistente në gjendje për të garantuar rifreskimin e pasurisë së ndërtimit ekonomikisht të qëndrueshëm dhe respektin ndaj ambientit.

Stand N12

FOSOF - Salerno, 12 - 14 Nëntor

FOSOF: Ky do jetë edicioni i 24 i panairit. Kjo jetëgjatësi përfaqëson një motiv të madh krenarie,jo vetëm për Salerno Fiere, po për të gjithë ndërmarrjet që kanë marrë pjesë ndër vite. Në këtë edicion nuk do mungojnë risitë dhe kuriozitetet.

Stand 16

Energjia e ndertimi - Tirana, 23 - 25 tetor

Energjia e ndertimi: risi ne Energji dhe Ndertim. Mos humbisni mundesine per te qene pjese e panairit me te rendesishem rajonal per energjine dhe ndertimin. Vetem ne Tirana Expo Center, ne datat 23 - 25 tetor 2015. Ju mirepresim! Ftese

Stand D13

SAIE smart house - Bologna, 14 - 17 tetor

SAIE: Të projektosh ndërgjegjshëm, të ndërtosh qendrueshem për të banuar pergjegjshem: ky esht slogani I ri që SAIE ve ne qendër te vëmendjes për tu bere një hapësirë njohjeje, dialogu dhe inovacioni.SAIE I drejtohet edhe ndërtimit të inxhinierisë se territorit dhe infrastrukturës.

Pad. 32 Stand A50

Costruire Edil Levante - Bari, 16 - 18 aprile

COSTRUIRE EDIL LEVANTE - SITEP Tetto & Pareti: Edicioni i 8-te i Bienales Nderkombetare per Ndertimin COSTRUIRE Edil Levante e SITEP Tetto & Pareti kthehet pas nje viti pushim dhe riprezantohet ne kompleksin e ri ekspozues e Fiera del Levante.

Stand: 306-307
Corsia: A-B

CONSTRUCTION – Tirane, 26 - 28 mars - Stand nr.21

Panairi i vetem i fushes se Ndertimeve ne Tirane, ne nyjen tregtare te Ballkanit Perendimor. Shumellojshmeria e gjere dhe cilesia e larte e ekspozuesve nga vende te ndryshme garantojne krijimin e nje platforme bashkepunimi ndermjet sipermarresve te sektorit te ndertimit.

MADE - RHO Panair Milano, 18 – 21 mars

MADE expo eshte platforma e takimeve te privilegjuara me pjesemarrjen e arkitekteve, projektuesve, fabrikuesve, ndermarrjeve te ndertimit, shitesve dhe operuesve te sektorit. Politika e re e rinovimit parashikon ndermarrjet ne qender te cdo projekti te ri.

Pad. 10 Stand C30

 

 

 

SEMINARE 2015

Tirana International Hotel (Tirana) 7 Korrik nga ora 14:30 deri ne 19:30

Analiza strukturale ne zonat sizmike: referenca teorike, problematikat, zgjidhjet, normativat. Seminari i ofron profesionistit nje rast per te thelluar, fale nje mbeshtetjeje teorike dhe shkencore te plote, procesin e projektimit dhe te bej te njohur se si procedura dhe teori te tilla kane kompletuar instrumentat e analizes qe propozohen per nje aplikim te normave ne menyre te thjeshte dhe efikase. Programi dhe moduli i regjistrimit

BARI 17 Prill

Te perballosh analizen strukturale ne zonat sizmike: riferimente normative, problematikat, zgjidhjet seminar i organizuar nga Urdheri i Inxhiniereve te Provinces se Barit.
U jepen
4 CFP aprofesionisteve te regjistruar ne cfaredo Urdher Inxhinieresh te territorit kombetar. Nga ora 13.30 deri ne 18.00 ne Sallen Leccio (Hapesira 10) ne Edil Levante Costruire. Programi

AOSTA 27 Shkurt

Shembuj analize numerike te elementeve te fundshem – struktura prej betoni Seminar me patronazhin e Rajonit te Valle D’Aosta ne fushen e kurseve te formimit specialist, me numer te mbyllur, drejtuar inxhiniereve dhe arkitekteve qe operojne ne Valle D’Aosta ne fushen e projektimit sipas kritereve sizmike. Prezantim i DOLMEN dhe nderhyrja e Prof. Alessandro Fantilli i Politeknikut te Torinos.

BIELLA 20 Shkurt

Problematikat e ndertesave ne muratura mbajtese dhe rekuperimi i ndertesave ekzistuese.
Seminar i organizuar nga Urdheri i Inxhiniereve te Provinces se Biella me bashkepunimin e CDM DOLMEN. Pershkrim i nje rasti real nga ana e inxh. Ravizza. Atribuohen CFP (kredite) profesionisteve te regjistruar ne cfaredo Urdheri Inxhinieresh ne territorin kombetar. Programi

AOSTA 7 Shkurt

Shembuj analize numerike te elementeve te fundshem – struktura murature seminar me patronazhin e Rajonit te Valle D’Aosta per sa i perket fushes se kurseve per formimin specialist, me numer te mbyllur, drejtuar inxhiniereve dhe arkitekteve qe operojne ne Valle D’Aosta ne fushen e projektimit sipas kritereve sizmike. Prezantim i DOLMEN dhe nderhyrja e Prof. Alessandro Fantilli i Politeknikut te Torinos.

 

 

 

 

WEBINAR 2015

28 KORRIK ORA 15:30 - WEBINAR PLINTI

Me këtë seminar online CDM DOLMEN shpjegon verifikimin struktural të plinteve klasike dhe ato të prefabrikuar. Do të shpjegohen verifikimet gjeoteknike dhe llogaritja e cedimenteve të plinteve mbi shtylla. Regjistrohuni menjëherë! Numëri i pjesëmarrësve është i limituar! Pas regjistrimit do merrni nje mail konfirmimi me udhëzimet për të ndjekur seminarin online. Regjistrimi

 

 

 

 

KURSE 2015 PER PERDORUESIT

KURSE PER PERDORUESIT DOLMEN NE BARI - Programi dhe regjistrimi

Perdorimi i perditesimeve kryesore dhe funksionaliteteve te reja te DOLMEN 15
Enjte 16 prill - Paradite: "Modelim dhe struktura ne beton armuar"
Enjte 16 prill - Pasdite: "Muraturat portante: modelimi"
Premte 17 prill - Paradite: "Muraturat portante: Verifikime dhe ripristinime"

 

 

 

 

PRENOTO DEMO

ON LINE

KERKO

DVD DEMO

SEMINARE

2013

SEMINARE

2014

NA NDIQ

NE YOUTUBE

NA NDIQ NE

FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CDM DOLMEN e omnia IS srl - P. IVA 06965140012 - Via Drovetti 9F, 10138 Torino ITALY

Tel.: +39 011 4470755 - Fax: +39 011 4348458 - mail: dolmen@cdmdolmen.it

Na ndiq ne:

Guarda i nostri video su YouTube