SHKARKO DHE KERKO DEMON

 

 

PROGRAMI

Demo

Video

Manuale

CAD 3D Struttura

Dolmen Plan

-

Verifica sezioni

Murature portanti

-

Trave continua

Pilastri

-

Legno

-

IS ProGeo

IS Palificate

IS Plinti

IS Muri

IS Paratie

IS GeoStrati

IS GeoRocce

IS GeoPendii

IS Fuoco

IS TraveCAP

 

FALAS

Download

Manuale

Password

IS Mensola

Punzonamento

IS UniMis

-

-

 

Version dimonstrativ i perditesuar ne korrik 2014

 

Instalimi i versionit DEMO eshte shume i thjeshte.

Per modulin CAD 3D Struttura:

1. Shkarkimi i skedes ( klikojme te disku qe te shkarkojme)

2. Ruajme skeden e shkarkuar dol_3d.zip ne nje kartele te perkohshme ne hard diskun tone (jo ne desktop)

3. Shpaketojme skeden ne te njejten kartele, duke perdorur nje program arkivimi

4. Ne kartelen "Progra" ekzekutojme skeden "dol3d.exe".

 

Per te gjithe programet e tjera:

1. Shkarkojme skeden e programit te perzgjedhur (klikojme diskun qe duam qe te shkarkojme)

2. Ruajme skeden e kompresuar (psh "fuoco.zip") ne nje kartele te perkohshme

3. Shpaketojme skeden ne te njejten kartele, duke perdorur nje program arkivimi

4. 4. Ekzekutojme skeden e setup ("setup.exe"), ne menyre qe te filloje instalimi automatik

5. Pas instalimit mund te fshijme skedat e shkarkuara nga interneti
Per programet Trave Continua, Verifica Sezione, IS Fuoco e IS Paratie mund te nevojitet, nqs perdoret nje sistem operativ 64 bit, te regjistrohen librarite ( psh ocx, dll). Per te kryer kete operacion mjafton te ekzekutojme programin si administrator dhe te klikojme butonin R.L i pranishem ne dritaren e nisjes. Nje procedure automatike do instaloje librarite.

 

Versionet DEMO nuk skadojne dhe na shfaqin rezultatet realisht te analizuara

Versionet DEMO te programeve “IS” pergjithesisht jane te bllokuara ne disa vlera te inputit. Versionet DEMO te CAD 3D Struttura, Trave Continua dhe Verifica Sezione nuk na lejojne te printojme raportet ose projektet ekzekutive, por na lejon analizen ne thellesi te strukturave shume komplekse dhe shfaqjen e rezultateve ne video. Ne versionet e tregtuara, modulet e siperfolur, dialogojne mes tyre per te shkembyer informacione zdrukthtarie, gjeometrie dhe forcave vepruese; ne versionin DEMO keto funksione jane te frenuara, por gjithsesi mund te perdoren keto module pa limite ne vlerat e inputit. Per te provuar DW12 Murature Portanti duhet te instalojme CAD 3D Struttura qe na ndihmon te percaktojme katet dhe te analizojme streset; versioni demo nuk na lejon te kryejme verifikime specifike.

 

Per perdorimin korrekt te programeve tona, jane te nevojshme perditesimet e fundit te sistemit operativ Windows. Vecanerisht eshte e nevojshme te instalohet:

- Microsoft. NET Framework Version 4.0 versioni ne gjuhen italiane eshte i shkarkueshem nga adresa e Microsoft (jo e nevojshme per Windows Vista apo versionet e mepasme)

Per versione me te vjetra se DOLMEN 12:

- Microsoft. NET Framework Version 2.0 versioni ne gjuhen italiane eshte i shkarkueshem nga adresa e Microsoft jo e nevojshme per Windows Vista apo versionet e mepasme)

- Microsoft Windows Installer 3.1 Redistributable (v2)- ne gjuhen italiane i shkarkueshem nga adresa e Microsoft (jo e nevojshme per Windows Vista apo versionet e mepasme)

- - Perditesimet e fundit nga libraria e Directx ( 9c e tetorit 2006 ose te me te fundit ) te shkarkueshem nga adresa e Microsoft

Funksionimi korrekt i programit garantohet duke nisur nga sistemi operativ Windows XP e me tej, kerkohet nje skede video e pershtatur me OpenGL dhe DirectX.

 

Manualet e perdoruesit jane ne versione .pdf dhe perbehen nga pjesa teorike dhe nga video qe zgjasin 3-4 minuta qe ilustrojne funksionimin e programit.

 

Temat

Videot

DOLMEN Strukturat prej betoni te armuar

DOLMEN Strukturat prej celiku

PON CAD Krijimi i skelave

DOLMEN Skelat, verifikimi struktural

DOLMEN Struktura ne muratura

DOLMEN Pllaka prej betoni te armuar

 

 

DOLMEN PERDITESIMET

 

Permbledhja e perditesimeve – Nqs ne kompjuterin qe keni instaluar DOLMEN nuk keni mundesi te perdorni proceduren e perditesimit automatik DOLMEN UPDATE, prezent ne menune kryesore te DOLMEN, ( psh. sepse kompjuteri qe keni instaluar DOLMEN ska lidhje me internetin), mund te shkarkoni gjithsesi nga adresa jone permbledhjen e te gjitha perditesimeve te versioneve te meparshme: DOLMEN 11, DOLMEN 12, DOLMEN 13.

 

 

Aggiornamenti DOLMEN 11 (finale)

 

Aggiornamenti DOLMEN 12 (finale)

 

Aggiornamenti DOLMEN 13 (finale)

 

Aggiornamenti DOLMEN 14 (finale)

 

 

Instalimi i perditesimeve behet shume thjeshte duke ndjekur proceduren qe vijon:

1. Shkarko skeden

2. Ruaj skeden e kompresuar te shkarkuar ne nje kartele te perkoshme (psh "c:\temp").

3. Shpaketo skeden ne te njejten kartele, duke perdorur nje program arkivimi

4. Kopjo permbajtjen e skedes se shkarkuar ne kartelat rispektive te instalimit te DOLMEN (psh: "c:\dolmen13\Help", "c:\dolmen13\progra") duke mbishkruar skedat ekzistuese

Pas ketij operacioni eshte e mundur te fshihen skedat e shkarkuara nga interneti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CDM DOLMEN e omnia IS srl - P. IVA 06965140012 - Via Drovetti 9F, 10138 Torino ITALY

Tel.: +39 011 4470755 - Fax: +39 011 4348458 - mail: dolmen@cdmdolmen.it

Na ndiq ne:

Guarda i nostri video su YouTube