HISTORIA JONE

 

CDM DOLMEN dhe omnia IS themelohen nga nje grup inxhinieresh civile te diplomuar ne Politeknikun e Torinos dhe eshte nje software house qe zhvillon dhe publikon programe analize per inxhinierine strukturale dhe gjeoteknike.

 

Nder vite DOLMEN eshte pasuruar me funksione te reja duke kaluar nga analiza e elementeve te fundshem te kompjuterizuar ne vitin 1982 e deri ne projektimin interaktiv te pllakave dhe verifikimin e forzave prerese sipas EK2. Ne modulin e verifikimit te seksionit eshte shtuar edhe analisa e seksioneve te perforcuar me pllaka celiku ose fibre.

 

Paketa e programit eshte kompletuar me shume module gjeoteknike per studimin e veprave ne kontakt me terrenin si shtyllat, themelet siperfaqesore per analizen e stabilitetit te shpateve dhe per karakterizimin e terreneve dhe shkembinjve.

 

Nuk mund te mungoje argumentimi i nje problematike me rendesi aktuale sic eshte rezistenca e strukturave ndaj zjarrit.

 

Nga 2007 perditesimet e DOLMEN jane te vazhdueshme dhe te publikuara ne internet fale nje upgrade automatik dhe me ane te kesaj procedure eshte e mundur te shkarkosh videot e fundit qe ilustrojne ne menyre te detajuar modulet qe perbejne programin DOLMEN.

 

 

 

 

DOLMEN SOT

 

DOLMEN eshte nje produkt i kompletuar qe mbulon te gjitha kerkesat e inxhinierit struktural dhe gjeoteknik dhe qe e shoqeron pergjate rruges se projektimit duke u nisur nga analisa e modelit deri ne stampimin e projektit ekzekutiv ne kantier.

 

DOLMEN perbehet nga nje sistem modular, fakt qe i jep lirine profesionistit ta konfiguroje sipas versionit qe preferon duke zgjedhur nga 21 modulet e pavarur por te nderthurur mes tyre.

DOLMEN ofron nivele te shumefishta analize, nga skica me e thjeshte e trareve te vazhduar, kolonave e skemave tredimensionale, te studimi i veprave ne kontakt me terrenin dhe analizen e strukturave nen veprimin e zjarrit.

DOLMEN konfirmohet ne treg si nje nga programet strukturale dhe gjeoteknike me te kompletuar.

 

 

 

SHERBIMET

 

DOLMEN ju asiston me ane te telefonit dhe me e-mail; ju ofron konsulence mbi problematika specifike dhe ju shoqeron ne impostimin dhe modelimin e punes.
Per te kerkuar nje demo ose preventiv na kontaktoni ne 0039 011 4470755.

BLERJA e paketave DOLMEN mund te konfigurohet sipas deshires; mund te zgjedhesh midis versionit pa limit ose atij lite, e limituar ne 500 nyje. DOLMEN mund te blihet dhe me formulen     “all inclusive”, qe perfshin perditesimet dhe asistencen, duke paguar keste per disa vite.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CDM DOLMEN e omnia IS srl - P. IVA 06965140012 - Via Drovetti 9F, 10138 Torino ITALY

Tel.: +39 011 4470755 - Fax: +39 011 4348458 - mail: dolmen@cdmdolmen.it

Na ndiq ne:

Guarda i nostri video su YouTube